Over Salon SIS

Het gezicht achter Salon SIS


Bij Salon SIS wordt u welkom geheten door Siska van der Zouwen. Geboren en getogen in Lunteren. 


In 2009 haalde ik mijn visagie certificaat. Ik vond dat zo leuk om te doen dat ik besloot daarin verder te gaan. In 2011 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste gehaald en daarna in 2013 mijn diploma als gewichtsconsulente. Een combinatie die heel goed bij elkaar aansluit. Veel huidproblemen hebben namelijk te maken met voeding. Ik kijk bij de huid hoe je niet alleen met producten maar ook van binnen uit de huid in optimale conditie kunt krijgen en houden.
Ik ben dus geboren in Lunteren en woon sinds 2015 op het Hoefje in Lunteren samen met mijn man Robert. Samen hebben we in 2018 een dochterje gekregen en in 2020 een zoon.

Eind 2015 ben ik ook begonnen met Salon SIS. 

Ik werk in de salon alleen met natuurlijke producten. Maar wel producten met erg goede kwaliteit. Het merk S.P.A. Aromatherapie bestaat al ruim 30 jaar en komt uit Frankrijk. Het is een uniek merk wat lang houdbaar en een hele goede werking heeft door toevoegingen van etherische olie.

De make-up waar ik mee werk is van het merk Zao essence of nature. Dit is een duurzaam, profesioneel en betaalbaar merk. 

Mensen helpen met het bereiken van een gezond gewicht vind ik ook erg leuk om te doen. Dit doe ik door persoonlijke consulten 1 op 1 of door een kleine groep online. Nog steeds persoonlijk maar wel met anderen die je stimuleren om door te gaan.

Nog vragen? Stuur een berichtje via Whatsapp 0623657933.